Stiltje

Två gamla vänner

Kategori: Personligt

Jag har välkomnat min gamla vän "luggen" tillbaka, och det känns fantastiskt! Under min resa var det så gott som omöjligt för mig att ha lugg.  Jag har självfall och behöver alltid föna, plattånga och peta i produkter för att min lugg ska va OK. Så nu är luggen tillbaka och jag kan återfå mitt gamla smeknamn "Anna med luggen". Smeknamnet fick jag när jag pluggade i Göteborg och klassen var förgylld med flera Annor.  


Me like lugg

En gammal vän som jag sagt adjö till är min tungpiercing. Jag fick piercingen av en gammal pojkvän när jag var 16 år så den har alltså suttit i min mun i 10 år! Senaste åren har jag kommit på mig själv med att jag skämts lite för att folk ska se min piercing. Därför ställde jag mig själv frågan "när tyckte du senast att din piercing var cool", svaret blev att de var väldigt många år sedan, så piercingen åkte ut. Känns lite "White Transh" att ha tungpiercing nuförtiden, speciellt om man är över 16 år gammal. Min näspiercing har jag dock kvar men jag har inte i den så ofta nuförtiden. Näspirecingen känns ändå lite mer personlig, och enligt mig själv lite retrokul.    


Naken tunga

Jag befinner mig just nu i Hässleholm efter en snabb och intensiv mellanlanding hos Lolo och Alex i Malmö. Jag har agerat Hästvakt till mamma i två dagar varpå jag eldade i hennes braskamin så att värmen gav mig huvudvärk. Igår bakade jag amerikanska Cupcakes hemma hos pappa som jag ska bjuda på ikväll när det vankas middag hemma hos min syster och hennes sambo i deras slott (en enorm villa). Nu ska jag dock trotsa regnet för att luncha med Nina i Kristianstad. Imorgon blir det först festlunch hos mamma och sen blir det Kristianstad igen då Nina har födelsedagsfest. På Söndag bär det hem till Göteborg men först blir det festlunchhär hos pappa....alltså är jag busy busy vilket är skönt!

 
Cokladmuffins med chokladklumpar samt chocolate fudge frosting på toppen med små bitar av kolafudge.
Vaniljmuffins med tjock cheesecake frosting. 
Jag har en känsla av att en viss Petter kommer älska mina muffins!