Stiltje

Storm

Kategori: Personligt

Jag har en jäkla massa på gång som vanligt! För det första ligger nu min lägenhet - mitt hem - min trygghet Branteviksgatan 8D till försäljning (kolla annonsen här). Utgångspriset blev 695 000:- och jag kan minst sagt säga att jag är nervös att den ska bli svår att sälja för de priset. Det är osäkra tider just nu med räntehöjningar, val och höjning av kontatinsatsen för att få ta lån, så egentligen en dum tid att sälja om man vill maxa priserna. Men jag kan inte hyra ut den i andrahand längre, och då jag nu har jobbet och Petter uppe i Göteborg så är ändå valet att sälja rätt självklart. Håll tummarna för mig! Nästa veckan börjar förhoppningsvis budgivningen!!

Annat som hänt är att jag varit ute och seglat 3 dagar med jobbet (helt fantastiskt), jag har även fått lite nya arbetsuppgifter och ska nu undervisa i turism ca. 25h/månaden samt jobbar lite smått med att utforma en ny YH utbildning (de som innan hette KY). Jobbet funkar toppen och om 3 månader blir jag förhoppningsvis fastanställd!

Idag blir det lugn hemmakväll då de senaste månaderna varit vansinnigt hektiska. Förra lördagen hade Petter 30-års fest här hemma och det var toppen (tills Petter började dansa i soffan med stålmannen Y-front). Innan idag var vi hos Petters bror, mamma (som är och hälsar på från Kiruna) och brorsöner. Norrläningarna kom med den superdåliga idén att vi skulle äta surströmming då det tydligen är något man gör där uppe bland norrsken, renar och samer.  Surströmming är bland det mest vidriga i matväg jag har varit med om! Som det luktade! Mitt tips: håll dig borta från jäst fisk!

Love
//Anna


Jag fiskar makrill på segelbåten Astrid Finne


Stämmningen på Astrid Finne var helt fantastisk med segling, gitarr, god mat, gott vin, vackert väder och härliga människor!


Petter fyllde 30 år och fick därför 30 paketer av mig! Innehållet varierade från en Pixi bok till ölproving osv.