Stiltje

Jag tror jag har vunnit!

Kategori: Personligt

På sista tiden har jag blivit megasjuk bara jag blivit lite snuvig i näsan. De beror med stor sannolikhet på att min kropp blev rätt känslig efter att jag va supersjuk i "halsebola" för ett år sedan. I söndags kände jag att det var dax igen, jag var helt matt, yr och halsen började svullna upp. MEN efter en akut uttrycknig till apoteket där jag inhandlade diverse medeciner verkar det som att jag kanske har kunnat stoppa halsebolan!! Jag känner mig fortf. lite förkyld, MEN nu känns det som en vanlig förkylning (vilket iof inte heller e så kul)! Hoppas, hoppas, hoppas jag slipper bli mer sjuk nu, för jag ska resa till Rio om 4 dagar!!


Mitt vinstkitt består av följande: Kan Jang - som lindrar och ibland stoppar förkylning, C vitamin - sägs vara bra när man är förkyld, Alcogel - gäller att inte samla på sig mer bakterier än nödvändigt när man redan är krasslig, Nyodex - Jodlösning som sköjler bort bakterier i halsen, vatten - ett måste när man är förkyld!

Igår passade jag på att baka maränger! Det var ett jäkla jobb då man skulle vispa smeten i vattenbad tills den blev 60 grader och sen skulle man vispa den enda tills den kallnande igen. Efter det blandade jag i mörk choklad och gräddade dem i ugnen i nästan en timme. Dom blev knapriga på utsidan och riktigt  chokladkletiga innuti! Så gott!!



Idag ska jag gå på stan och inhandla lite bra saker som exempelvis ett laptoplås och ett varmt underställ. Jag har kollat in klimatkurvorna lite för de ställen jag ska resa till och det har visat sig att jag kommer vistas i klimat som är mellan 2 och 33 grader varmt. Jag kommer vistas i öken, på kalla bergstoppar, ständer och i storstäder...vaddå jobbigt att packa inför det!